رو عنوان : دکتر جمشیدی مدیر شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک:
عنوان : 100 سبد غذایی (بنیاد علوی) هدیه رهبر معظم انقلاب در اندیمشك توزیع شد
 ۱۳۹۵/۰۳/۲۶

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک، مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک گفت: 100  سبد غذایی، (بنیاد علوی) اهدایی از سوی رهبر معظم انقلاب بین مادران باردار کم بضاعت بخش محروم الوار گرمسیری این شهرستان توزیع شد .

دکتر سیما جمشیدی  افزود: این سبد غذایی شامل 14نوع مواد خوراکی چون برنج، روغن ، مرغ ، ماهی ، عسل، حبوبات و خرما بود .

وی گفت: این اقلام غذایی با هدف پیشگیری از تولد نوزاد بیمار ،کم وزن و نارس ، بین بانوان خانوارهای کم بضاعت و بی بضاعت بخش الوار توزیع شد .

وی افزود:علاوه بر رعایت اصول بهداشتی و درمانی، تغذیه سالم و مصرف مواد خوراکی مناسب در دوران بارداری، در جلوگیری از تولد نوزاد نارس حایز اهمیت است .

کمک های اهدایی از سوی رهبر معظم انقلاب در چندین نوبت بین مادران باردار کم بضاعت بخش محروم الوار گرمسیری اندیمشک توزیع شده است