رو عنوان : مهندس کاظمی رئیس مرکزبهداشت اندیمشک:
عنوان : پلمب كارگاه تولید زولبیا و بامیه غیربهداشتی در اندیمشك
 ۱۳۹۵/۰۳/۲۶

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ،مهندس فریدون کاظمی رئیس مرکز بهداشت  اندیمشک اظهار داشت :  یک واحد تولیدی غیرمجاز که اقدام به تولید غیربهداشتی زولبیا و بامیه در این شهرستان می‌کرد توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت کشف و با دستور قضایی و توسط مأموران نیروی انتظامی پلمب شد.

وی افزود: این کارگاه در یک خانه مسکونی و در فضایی کاملاً غیربهداشتی اقدام به تولید این محصولات کرده و سپس آنان را در وسایل نقلیه روباز روانه بازار مصرف شهرستان می‌کرد.

مهندس کاظمی رئیس مرکز بهداشت اندیمشک گفت: از این کارگاه 200 کیلوگرم زولبیا و بامیه غیر بهداشتی کشف و معدوم شد.

کاظمی افزود : استفاده از وسایل و مواد غیرمجاز و غیربهداشتی، عدم رعایت بهداشت فردی و استانداردهای مواد غذایی از جمله موارد تخلف این کارگاه است.

ایشان  در پایان بیان کرد: از روزه‌داران و شهروندان درخواست می‌شود که در این ایام با توجه به گرمای هوا برای حفظ سلامت خود این‌گونه محصولات را از مراکز و فروشگاه‌های معتبر خریداری کنند.