رو عنوان : مهندس عنافچه رییس مرکز بهداشت اندیمشک :
عنوان : اجرای برنامه سرشماری الكترونیك و غربالگری فشارخون ،دیابت و مراقبت پرسنل میانسال در دانشگاه علمی كاربردی اندیمشك + تصاویر
 ۱۳۹۶/۰۲/۲۸

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان اندیمشک ،مهندس عنافچه رییس مرکز بهداشت اندیمشک در خصوص انجام سرشماری الکترونیک و غربالگری فشارخون و دیابت پرسنل ادارات شهرستان و ارتقای سطح سلامت میانسالان و سالمندان در ادارات اظهار داشت: هم اکنون شاهد تغییر در هرم سنی جمعیت کشور، با کاهش رشد جمعیت و ازطرفی ارتقاء سطح سلامت جامعه شاهد افزایش جمعیت گروه سنی میانسالان و سالمندان کشور هستیم و این موضوع لزوم ایجاد برنامه ریزی های اساسی را جهت ارتقاء سطح سلامت این گروه ایجاب می کند .
وی تصریح کرد: در گذشته بیشترین توجه برنامه ریزان معطوف به سلامت کودکان بود و سلامت سالمندان مورد غفلت قرار می گرفت در حالی که گروه میانسالان جمعیت فعال و نیروی کار جامعه است و محور هر خانواده ای محسوب می شوند .
مهندس عنافچه با اشاره به اهمبت برنامه ریزی برای این گروه سنی در ادارات افزود: سلامت سالمندان و انجام سرشماری الکترونیک و غربالگری فشارخون و دیابت پرسنل ادارات تاثیر بسزایی در سلامت خانواده دارد ، از طرفی برنامه ریزی جهت سلامت این گروه منجر به داشتن سالمندانی سالم در ادارات درآینده خواهد گردید .
لازم به ذکر است تیم اعزامی به دانشگاه علمی کاربردی اندیمشک متشکل از یک پزشک زن و مرد،کارشناس مامایی،کارشناس مراقبت سلامت مردان و زنان،کارشناس تغذیه ،کارشناس بهداشت روان و کارشناس برنامه میانسالان بودند.